Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 

 

Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

Στο γραφείο του Διοικητή του Π.Γ.Ν.Ι. πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων με τον Υπουργό Υγείας κο Μ. Χρυσοχοΐδη με αφορμή την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο μας.

Από τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων τέθηκαν πολλά θέματα με μείζον θέμα την ανανέωση των συμβασιούχων.

Στο θέμα αυτό ο κος Υπουργός δεσμεύτηκε ότι οι συμβάσεις του Επικουρικού Προσωπικού και του Προσωπικού μέσω Ο.Α.Ε.Δ., θα παραταθούν μέχρι τις 31.12.2024 δηλαδή για ένα χρόνο. Θα παραταθούν για τρεις μήνες*** οι συμβάσεις των εργαζομένων που αντικατέστησαν ανεμβολίαστο προσωπικό την περίοδο της πανδημίας και για δύο μήνες οι συμβάσεις των ειδικευομένων νοσηλευτών επείγουσας και εντατικής θεραπείας. Επίσης θα παραταθούν για τρεις μήνες οι συμβάσεις των εργαζομένων με Σ.Ο.Χ. (Καθαριότητα, Εστίαση και Φύλαξη) και μας ενημέρωσε ότι είναι εναντίων των εργολάβων μιας και στοιχίζουν ακριβότερα από τους συμβασιούχους.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα λειτουργίας του Φ.Ι.Α. και τονίστηκε ότι είναι το μοναδικό κέντρο αποκατάστασης στην περιοχή και ότι χρειάζεται στελέχωσε με προσωπικό για να προσφέρει τις υπηρεσίες στους πολίτες.

Τέθηκε η αναγκαιότητα αναμόρφωσης και επέκτασης του Τ.Ε.Π. σύμφωνα με την έτοιμη ρυθμιστική μελέτη ώστε να χρηματοδοτηθεί επαρκώς και να πραγματοποιηθεί.

Ζητήθηκε να αρθεί η αδικία προς τους εργαζόμενους που αποκλείστηκαν από το επίδομα επικίνδυνης εργασίας καθώς επίσης την όσο το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης στα Β.Α.Ε.  

Συζητήθηκε η δημιουργία ενιαίου κλάδου Νοσηλευτών καθώς και ο διπλασιασμός της αμοιβής των εργαζομένων για τα νυχτερινά και τις αργίες μιας και το ενιαίο μισθολόγιο δεν το επιτρέπει.

Τέλος ζητήθηκε η στελέχωση του Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με μόνιμο προσωπικό που ήδη υπηρετεί στο Ε.Σ.Υ. και όχι μέσω προκήρυξης με μπλοκάκι.

Ο Υπουργός μας ενημέρωσε ότι θα δημιουργηθεί μια νέα Υ.ΠΕ. με έδρα τα Ιωάννινα που θα περιλαμβάνει την Ήπειρο τη Δυτική Μακεδονία και μέρος των Ιονίων Νήσων και ότι θα βγουν προκηρύξεις για Ιατρούς και 6000 εργαζόμενους στα Νοσοκομεία ώστε να καλυφθούν οι κενές οργανικές θέσεις εργασίας με μοριοδότηση για τους υπηρετούντες συμβασιούχους.

 

*** Μετά από επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας, μας επιβεβαίωσε για την  παράταση των εργαζομένων που αντικατέστησαν το ανεμβολίαστο προσωπικό μέχρι 31.12.2024 , δηλαδή για ένα ακόμη χρόνο.

 

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

397752
ΣήμεραΣήμερα139
ΧθεςΧθες358
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα2875
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα12170
ΣύνολοΣύνολο397752
Μέγιστο 02-15-2024 : 810

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com