Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

  

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

Αποτίμηση απεργιακής κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024. Στην αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. όπου είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας κο Μ. Θεμιστοκλέους, παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γ. Φλούδας όπου και έθεσε στον κο Υφυπουργό το θέμα με τους Σ.Ο.Χ. σε καθαριότητα, φύλαξη και εστίαση στο νοσοκομείο μας με τις συμβάσεις τους να λήγουν σύντομα. Επίσης, ανέφερε το θέμα που έχει προκύψει με τη Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ι. μιας και έχει λήξει και η σύμβαση με τον Αναπληρωτή Διοικητή και δεν έχει παραταθεί. Δείτε την ενημέρωση από την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. εδώ.

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

420950
ΣήμεραΣήμερα196
ΧθεςΧθες330
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα2591
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα5910
ΣύνολοΣύνολο420950
Μέγιστο 02-15-2024 : 810

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com