Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

  

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

Ο Σύλλογος Εργαζομένων και το "Ζωγράφειο Σχολείο" και φέτος προσφέρουν για τα παιδιά των εργαζομένων Summer School. Λόγω όμως των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης και βελτίωσης των υφιστάμενων χώρων του Σχολείου κατά την καλοκαιρινή περίοδο, το Σχολείο έχει μεριμνήσει για την καλοκαιρινή δημιουργική απασχόλησή τους.

Για όσους ενδιαφέρονται, σας ενημερώνουμε ότι οι καλοκαιρινές δραστηριότητες θα διεξαχθούν -σε άμεση συνεργασία με το Σχολείο- στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης "ASTRA KIDS" ( Λεωφόρος Στ. Νιάρχου, Σεισμόπληκτα, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26510 - 48158).

Η περίοδος απασχόλησης είναι από 15 Ιουνίου 2023 έως 31 Ιουλίου 2023. Η χρέωση είναι 5 Ευρώ την ημέρα χωρίς φαγητό. Υπάρχει  δυνατότητα συντήρησης των φαγητών των παιδιών σε Ψυγείο και χρήσης Φούρνου Μικροκυμάτων για το ζέσταμά τους. Συνημμένα αποστέλλεται και το πρόγραμμα των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων.

 

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

426549
ΣήμεραΣήμερα247
ΧθεςΧθες471
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα1741
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα11509
ΣύνολοΣύνολο426549
Μέγιστο 02-15-2024 : 810

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com