Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Θέματα ημερήσιας διάταξης για την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στις 11 Οκτώβρη 2022 εκ μέρους της Α.Σ.Υ. - Π.Γ.Ν.Ι.

1.      Σχέδιο δράσης για μπλοκάρισμα του διεθνούς διαγωνισμού για την παράδοση καθαριότητας-εστίασης-φύλαξης σε ιδιωτική εταιρία με αντίτιμο το ιλλιγγιώδες ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Κυλιόμενες στάσεις εργασίας με παραστάσεις διαμαρτυρίας, σποτ διαμαρτυρίας στο ραδιόφωνο, ανάρτηση μεγάλου πανό στην είσοδο του ΠΓΝΙ, κάλεσμα σε όλα τα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για συμπαράσταση, αίτημα προς τις παρατάξεις του δημοτικού και περιφερειακού συμβουλίου  για ψηφίσματα και στήριξη της περιφέρειας και του δήμου στο αίτημα για μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, κατάθεση ερωτήσεων στην Βουλή.

2.      Θέση του συλλόγου για την συλλογική διαμαρτυρία 28 μελών της Ψυχιατρικής Κλινικής  προς τον Δ/ντή της Κλινικής και την προσβλητική  συμπεριφορά του Δ/ντή που κορυφώθηκε με απειλές αγωγών, εκδικητική «απελευθέρωση» της γραμματέως της κλινικής και την απαράδεκτη επιστολή-απάντησή  του προς την διοίκηση του ΠΓΝΙ. Θέση του συλλόγου για την ΣΔΙΤ Ψυχιατρικής Κλινικής και ΜΚΟ ΕΠΡΟΨΥΗ, την ανάγκη χρηματοδότησης της υπάρχουσας Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση και τα τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης κυρίως της ΜΟΠ (μετά και την απόλυση επικουρικής νοσηλεύτριας, χήρας με 2 ανήλικα παιδιά)  αλλά και τα προβλήματα υποδομών και ασφάλειας.

3.      Γενική συνέλευση την άλλη Δευτέρα 1 μ.μ. και προετοιμασία της πανυγειονομικής απεργίας στις 20 Οκτώβρη με συγκέντρωση στις 11,30 στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων μαζί με την ΕΙΝΗ και το Γ.Ν. Χατζηκώστα και της γενικής απεργίας ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ στις 9 Νοέμβρη, με αιχμή τους ΣΟΧ, την τεράστια υποστελέχωση κυρίως σε νοσηλευτικό προσωπικό, την επιστροφή με ισότιμους όρους και αποζημίωση των ανεμβολίαστων συναδέλφων, το σταμάτημα των μετακινήσεων γιατρών εκτός ΠΓΝΙ και τις αυξήσεις σε μισθούς και ελάφρυνση από δημοτικά τέλη και εισιτήρια του αστικού ΚΤΕΛ.

4.      Κατάθεση ενημερωτικού υπομνήματος στην εισαγγελία Ιωαννίνων για τους νομικούς κινδύνους που γεννά η ύπαρξη των καθηκοντολογίων για ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ νοσηλευτές . Απόφαση η οποία συζητήθηκε  αρχές Σεπτέμβρη και δεν υλοποίησε το προεδρείο του ΔΣ.

5.      Κατάθεση αιτήματος στον Δήμο Ιωαννιτών για επιδότηση του εισιτηρίου του ΚΤΕΛ για τους υγειονομικούς και για μείωση των δημοτικών τελών.

 

Αλέξανδρος Μάρκου

Γιώργος Πρέντζας

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com