Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

Τους καιρούς που αρκετοί λοιδορούν το δημόσιο σύστημα υγείας, εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους δημόσιους λειτουργούς που εργάζονται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Νοσηλεύτηκα και χειρουργήθηκα στο κεφάλι από μηνιγγίωμα (όγκος 4.5 εκατοστά). Η αντιμετώπιση της ιατρικής ομάδας και του νοσηλευτικού προσωπικού ήταν άψογη. Οι αποφάσεις ήταν άμεσες και προς τη σωστή κατεύθυνση. Η εξέλιξη της υγείας μου αποδεικνύει την επιστημονική κατάρτιση των γιατρών. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω την ανθρωπιά και το ήθος των ανθρώπων αυτών και να ευχαριστήσω δημόσια αυτούς τους επιστήμονες για το έργο που κάνουν στο Δημόσιο Νοσοκομείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην διοίκηση του Νοσοκομείου για την εύρυθμη λειτουργία της κλινικής. Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Δ. Παχατουρίδη, τον κύριο Σ. Βούλγαρη, τον κύριο Ε. Μίχο, τον Γ. Σαββανή,τον κύριο Α. Ζυγούρη, την κυρία Δ. Σκιαδά, τον κύριο Γ. Αλεξίου, τον κύριο Α. Σωτηρόπουλο, τον κύριο Α. Νάσιο, τον κύριο Δ. Μεταξά και φυσικά την προϊσταμένη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή στην περιπέτειά μου, με το χαμόγελο και την ανθρωπιά τους.

Σας ευχαριστώ πολύ και δημόσια Βασιλική Κωτσίνα (ασθενής)

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

53507
ΣήμεραΣήμερα93
ΧθεςΧθες107
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα319
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα1949
ΣύνολοΣύνολο53507
Μέγιστο 11-21-2018 : 243

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com