Ανακοίνωση αριστερά

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Ενημερωτικό σημείωμα από το Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου Εργαζομένων για τη διαδικασία και τον τρόπο διακοπής της παραγραφής για αξιώσεις των εργαζομένων στο Π.Γ.Ν.Ι.

Έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον πολλών συναδέλφων το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την κατάθεση συλλογικής αίτησης όλων των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, λαμβάνοντας τον απαραίτητο αριθμό πρωτοκόλλου καθώς και την ημερομηνία κατάθεσης, γεγονός που θα σημαίνει και τη διακοπή της παραγραφής της αξίωσης.

Τέλος είναι ευνόητο, ότι για να έχει κάποια ευνοϊκή κατάληξη η συγκεκριμένη αξίωση, θα πρέπει να ακολουθήσει η διεκδίκηση αυτής μέσω της δικαστικής οδού, εντός ευλόγου, σε κάθε περίπτωση, χρονικού διαστήματος.-Δείτε το ενημερωτικό σημείωμα εδώ.

Αίτηση για μισθολογική εξέλιξη. Δείτε την αίτηση εδώ.

Μέγιστο 02-15-2024 : 810