Ανακοίνωση αριστερά

Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι.

 Φωτογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

  

Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. αποτελεί τον μεγαλύτερο -σε αριθμό μελών- συνδικαλιστικό Σύλλογο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και εκπροσωπεί ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο, τον χώρο της Υγείας.

Περισσότερα...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Ενημερωτικό σημείωμα από το Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου Εργαζομένων για τη διαδικασία και τον τρόπο διακοπής της παραγραφής για αξιώσεις των εργαζομένων στο Π.Γ.Ν.Ι.

Έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον πολλών συναδέλφων το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την κατάθεση συλλογικής αίτησης όλων των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, λαμβάνοντας τον απαραίτητο αριθμό πρωτοκόλλου καθώς και την ημερομηνία κατάθεσης, γεγονός που θα σημαίνει και τη διακοπή της παραγραφής της αξίωσης.

Τέλος είναι ευνόητο, ότι για να έχει κάποια ευνοϊκή κατάληξη η συγκεκριμένη αξίωση, θα πρέπει να ακολουθήσει η διεκδίκηση αυτής μέσω της δικαστικής οδού, εντός ευλόγου, σε κάθε περίπτωση, χρονικού διαστήματος.-Δείτε το ενημερωτικό σημείωμα εδώ.

Αίτηση για μισθολογική εξέλιξη. Δείτε την αίτηση εδώ.

Αίτηση Εγγραφής

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο Εργαζομένων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα Εγγραφής

 

413808
ΣήμεραΣήμερα369
ΧθεςΧθες590
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα2758
Αυτό τον μήναΑυτό τον μήνα13987
ΣύνολοΣύνολο413808
Μέγιστο 02-15-2024 : 810

Π.Ν.Ι.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com